Gouden Plaat!

09 April 2007

Gouden Plaat!

“En, wat gaat er dan nu door je heen?”
“Eh… nou uh….” Wat moet je daar nou weer op zeggen?!

top

Chez De Leeuw

31 March 2007

Chez De Leeuw

Uitzendinggemistpuntennel, Mooi weer de leeuw: the day after
22 april, helemaal het laatste stukkie.

top

Roepaen

31 March 2007

Roepaen

Zo mooi klein en intiem als ‘t was in de Roepaen in Ottersum is ‘t lang niet geweest. We danken de Roepaen en de mensen die het zo gezellig hebben gemaakt! Foto: Peter Timmermans

top

Tooooazzted

14 March 2007

Tooooazzted

Nog een beetje schreeuweig van t optreden op Noorderslag. Fillempie op Toazted. Toazted.nl

top

CLUB 3VOOR12

14 March 2007

CLUB 3VOOR12

Eric Corton schreef op de site van 3VOOR12:
Room Eleven is een bijzonder bandje rond een bijzondere vrouw en een bijzondere combinatie van die vrouw met een getalenteerdr gitarist/schrijver. Janne heeft een stem om in weg te fladderen, om vervolgens keihard op je nummer gezet te worden en dan weer te worden teruggesleurd. Ze verleidt, ontroert, maakt blij en dat alles in één zin. Da’s knap. De muzikale voorstuwing komt van een prima band die het gekozen genre goed is gaan beheersen en zowaar een surplus aan swing meeneemt. Dat zal de speelervaring zijn die ik meen te horen, maar zo goed en tot op het bot swingend had ik ze nog niet gehoord. Hulde dus voor een bandje met een gezonde, afwijkende sound waar een hoop mensen erg blij en gelukkig van worden. Ik incluis.

2007-3-Bekijk hierzo de FOTO’s! Dit hebben we zojuist in onze binnenzak vastgenaaid! Room Eleven – One Of These – Live in Club 3VOOR12 14-3-2007 Room Eleven – Live in Club 3VOOR12 14

top

Videoclippperdeclip

07 February 2007

Videoclippperdeclip

Kijk Kijk Kijk!! onze nieuwe videoclip! Voor de opnames zijn we met de hele band naar Argentinië gegaan!
Wat zeg je??
Toen zijn we met de hele band naar Argentinië gegaan! Wij vinden het zelf ook nogal over de top, maar jeemig wat een mooie (superkorte) reis was het! Foto’s staan op Schradinova. Korte samenvatting: opnames in een tangozaal, in een oude bus, op de Pampa, in Buenos Aires in ‘n straat met heel veel muzikanten… als afsluiter zijn we met de crew gaan eten en hebben we een klein optredentje gedaan in een rock-club (eh, nee dat kwam inderdaad niet over ;-). ‘t aller mooiste was een klein barretje waar we op de laatste avond in belandden waar tot 6 uur ‘s ochtends live muziek werd gemaakt met gitaren, panfluiten, en trommels. Er werd geklapt en gedanst, zucht… en toen waren we weer in Nederland. Waar het uiteindelijk ook best leuk is als je een beetje je best doet! Ojaaaah de RINGTOOóóN is hier te downlowden!!!

top

Live Opnames

06 February 2007

Live Opnames

‘t was best een beetje spannend, maar wel heel leuk!
In studio Le Roy hebben we een heel klein optredentje gehad voor een heel klein publiekje. Dit omdat we heel graag wat live opnames wilden hebben op de bonus cd die in maart bij “six white Russians and a Pink Pussycat” in een dubbelcd-hoesje komt te zitten. Op deze bonus cd komt ook nog ander zeer bijzonder, fijn, exclusief en puik materiaal te staan…

top

Bonus cd

02 February 2007

Bonus cd

Olé er zit een bonus cd bij de heruitgave van Six White Russians and a Pink Pussycat! En ‘t is ook nog es een fijn hoessie van karton. Op de Bonus cd staan 3 live opnames van Greenest Grass, Sad Song en Come Closer, een helemaal nieuw nummer: Grey en 2 versies van Bitch.

top

Daniel...

31 January 2007

Daniel...

We zijn met superdepúper-fotograaf Daniel Baggerman met onze zomerkleding in de vrieskou gaan staan met als doel: een leuke bandfoto. Kost je een griepje maar dan heb je ook wat!

top

MTV

28 January 2007

MTV

Op mtv.nl kun je het report van Noorderslag terug zien: klikkerdeklik jezelf naar: MTV Overdrive – Highlights – MTV Report: Essent Awards – Room Eleven.

top

Sign up for the mailinglist

Mmm... Merch!

Neem voor CD’s, DVD’s, t-shirts, kazoo’s, tabs & lyrics een kijkje in onze hagelnieuwe webshop!

Stikkurrr

We hebben een sticker!
Vi har ett klistermärke!
We’ve got a sticker!
Nous avons un autocollant!
Nós temos um autocolante!
Avem un autocolant!
Έχουμε ένα αυτοκόλλητο!
私たちは、ステッカー!
У нас есть наклейка!
Ontworpen door de enige echte David Pino!